Er even tussenuit? 5 verrassende bestemmingen!

Helemaal klaar met de studiestress en ben je toe aan vakantie? Wil je er even tussenuit maar heb je geen geld om naar de andere kant van de wereld te vliegen? Hieronder vind je vijf verschillende, verrassende bestemmingen!

Biarritz

Voor alle surffanaten onder ons, die houden van kampvuren en strandfeesten maar geen geld hebben om even naar Australië te gaan, denk dan eens aan het Franse Biarritz! Biarritz is een prachtige, gezellige stad met veel jongeren en uitgaansgelegenheden. Biarritz is niet zonder reden een van de populairste surfspots in Frankrijk. Biarritz biedt golven voor zowel beginners als gevorderden. Biarritz is ongelooflijk populair maar zeker de moeite waard als je houdt van surfen en het strandleven! Wil je meer weten over de bezienswaardigheden in en rondom Biarritz? Klik dan hier!

Albanië

Vrijwel onbekend maar o-zo-mooi, Albanië! Albanië is gelegen naast Griekenland en heeft zowel prachtige steden als prachtige natuur. Omdat Albanië een onbekende bestemming is voor velen, zal je weinig “last” ervaren van toerisme. Je zal er geen bekenden tegenkomen en dit is een perfecte bestemming om er even helemaal uit te zijn. Deze bestemming is niet alleen erg uniek, ook is Albanië heel betaalbaar. Meer weten over Albanië of ben je benieuwd naar de mening van anderen? Klik dan hier!

Praag

Een van de mooiste steden in Europa is zonder enige twijfel Praag, Praag staat dan ook op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Praag ademt historie, voor zowel kunst als geschiedenis is Praag een waar walhalla. Niet alleen voor geschiedenis en kunst kan je in Praag terecht, de stad kent eindeloos veel restaurants, kroegen en barretjes. Eten en drinken is mogelijk tegen een spotprijs en bier is zelfs goedkoper dan cola! Benieuwd naar de kosten en accommodaties? Kijk hier voor de ervaring van anderen!

Berlijn

Berlijn, het huidige kunstmekka van Europa, niet alleen bereikbaar per vliegtuig maar ook gemakkelijk bereikbaar met de auto of trein. Carpoolen of liften naar Berlijn is erg goedkoop en dan ook erg populair. Niet alleen is het vervoer naar Berlijn erg goedkoop, ook is het in het hoogseizoen zelfs mogelijk om voor €14 te overnachten in hostels. Kenmerkend voor de zomers in Berlijn is het uitzicht van biertuinen, park-festivals, clubs (zonder sluitingstijd), marktjes en natuurlijk eindeloos veel muziek. Berlijn toont veel geschiedenis en is erg rijk aan cultuur. Nieuwsgierig geworden naar Berlijn? Kijk hier voor verschillende mogelijkheden in Berlijn!

Boedapest

Boedapest is een allemansvriend, een aantrekkelijke stad voor veel verschillende soorten toeristen. Met aantrekkelijke musea, Staatsopera, verschillende winkelstraten en natuurlijk een levendig uitgaansleven. Daarbij heeft Boedapest misschien wel de beste badhuizen van heel Europa. De rivier de Donau geeft Boedapest, vanuit meerdere plekken in de stad, een prachtig panoramisch beeld. Ook zorgt de Donau ervoor dat gebouwen als het Parlement en het Burchtpaleis extra tot hun recht komen. Boedapest is niet alleen een magische stad, maar ook nog eens goed betaalbaar! Kan je niet wachten op een bezoek aan Boedapest? Vergelijk dan hier je verschillende mogelijkheden!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s