Top 4 bezienswaardigheden van Australië!

Naast de grote wereldsteden Sydney, Melbourne en Perth is er nog veel meer te beleven in Australië. Ben jij het stadsleven zat en wil jij er even tussenuit? Hieronder vind je vier verschillende bezienswaardigheden in heel Australië!

Great Barrier Reef
4x.JPG
Het Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld en één van de zeven wereldwonderen. Als professionele duiker is dit the place to be. Maar ook als onervaren duiker kun jij je hier vermaken. Er worden veel bootreizen georganiseerd waarbij je in het Great Barrier Reef kan snorkelen of duiken. Het Great Barrier Reef is te vinden aan de noordoostelijke kust van Australië.

Whitsundayeilanden
Prachtige witte stranden, helder blauwe zee.. De Whitsundays is een plek die je niet wilt missen tijdens je bezoek aan Australië! Het is gelegen aan de oostkust van Australië dichtbij het Great Barrier Reef. Een reis naar dit prachtige eiland duurt wel eventjes waardoor je dus een overnachting op een boot moet maken. Een pluspunt hierbij is dat je de geweldig mooie sterrenhemel van Australië meemaakt! Wil jij alvast een sfeerimpressie krijgen van deze mooie eilanden? Kijk dan deze video.

Great Ocean Road
De meest fantastische route van Australië: The Great Ocean Road! De route bevindt zich tussen Melbourne en Adelaide. Onderweg rij je langs de mooiste stranden en de leukst dorpjes. Een paar van de bekendste bezienswaardigheden tijdens deze route zijn de Twelve Apostles, Bells Beach en Loch Ard Gorge.

Fraser Island
Fraser Island is één van de populairste eilanden van Australië. Het eiland is te bereiken per ferry en is het grootste zand eiland ter wereld. Het eiland wordt vooral bezocht om dingo’s te spotten. Daarnaast is het er altijd mooi weer en heeft het eiland een tropisch klimaat met veel meertjes.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Australië? En ben jij misschien wel van plan om stage te gaan lopen of te studeren in dit prachtige land? Bekijk de pagina op onze website voor praktische informatie over studeren en stage lopen in Australië!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s