4 redenen waarom backpacken na je studie een geweldig idee is!

Na 4 (misschien wel 5/6) jaar hard studeren en te hebben genoten van je studententijd is het dan echt tijd om op zoek te gaan naar een echte baan.. Heb jij hier eigenlijk nog helemaal geen zin in? En wil jij nog graag wat van de wereld zien voordat jij aan je werkleven begint? Hieronder … More 4 redenen waarom backpacken na je studie een geweldig idee is!

Top 4 bezienswaardigheden van Australië!

Naast de grote wereldsteden Sydney, Melbourne en Perth is er nog veel meer te beleven in Australië. Ben jij het stadsleven zat en wil jij er even tussenuit? Hieronder vind je vier verschillende bezienswaardigheden in heel Australië! Great Barrier Reef Het Great Barrier Reef is het grootste koraalrif ter wereld en één van de zeven … More Top 4 bezienswaardigheden van Australië!

Er even tussenuit? 5 verrassende bestemmingen!

Helemaal klaar met de studiestress en ben je toe aan vakantie? Wil je er even tussenuit maar heb je geen geld om naar de andere kant van de wereld te vliegen? Hieronder vind je vijf verschillende, verrassende bestemmingen! Biarritz Voor alle surffanaten onder ons, die houden van kampvuren en strandfeesten maar geen geld hebben om … More Er even tussenuit? 5 verrassende bestemmingen!

Checklist als je stage wilt lopen in het buitenland!

Afreizen naar jouw droomland voor jouw stage? Wil jij nieuwe culturen ontdekken en het land ervaren als een local? Dit klinkt geweldig, maar dit kan ook heel eng zijn. Met de checklist van Life Abroad ga jij goed voorbereid het land in, zodat je op het laatste moment niet voor verassingen komt te staan. Stap … More Checklist als je stage wilt lopen in het buitenland!